Vad innebär det?

Under åren har jag varit projektansvarig för mässor, utställningar, workshops och fester och fester samt varit moderator i olika sammanhang Pelargonutställning på Haga Trädgård och Trädgårdsfesten i Rottneros park är några av de större evenemangen Då och då läser jag poesi och egna texter på Etnografiska museets restaurang Matmekka där Ordet i Centrum ordnas den sista onsdagen varje månad.

Så går det till

Mina föredrag och kurser anordnas antingen i lokal bokad av mig eller platsbunden hos kund. Kurserna är pedagogiskt upplagda med med adekvat kurslitteratur. Kurserna anordnas löpande. Efter avslutat kurs får deltagarna ett intyg

Föredrag

Många gånger kan en trädgårdskonsultation räcka för att man ska orka ta tag i sin trädgård som kanske mer har blivit en börda istället för att en källa till glädje. Efter en första kontakt bokar vi tid för en konsultation. Här kan det handla om allt från att få en växtinventering av de befintliga växterna till idéer på plats. Vad växer i min trädgård? Vilka av mina idéer är realistiska? Vilka växter trivs på min tomt?