Om mig

Som trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare har jag i många år hjälpt människor att skapa sina drömmars oas och nu förstärker jag mina kunskaper kring de vilda växterna genom att utbilda mig till läkeörtpedagog.

Jag driver mitt företag Krusmynta Lust och Fägring med glädje och stort engagemang. Företaget är verksamt i hela Sverige och har sedan starten 1999 haft hundratals privatpersoner, bostadsrätter, företag och kommuner som kunder.

Mitt genuina intresse för människor kombinerat med trädgård och kultur gör att detta vävs in i varandra. 2010 fick jag ta emot Solna stads CSR pris ( Corporate Social Responsibility ) och 2012 Solna kommuns kvalitetspris hedersomnämnande för projektet Skogas trädgård i Solna.

Vad vore livet utan kultur som konst, musik och det skrivna ordet? I det antika Grekland och alla kulturer fanns en naturlig länk mellan livet och konsten. Musik, måleri, dans och teater var självklara delar i vardagen. Forskning visar att vi människor behöver kultur för att må bra och få ha bibehållen hälsa Att uttrycka sig konstnärligt har alltid varit självklart för mig och nyfikenheten är och har alltid varit en stark drivkraft. Därför har jag under hela livet arbetat med olika konstformer och haft utställningar i olika sammanhang. Sedan 1984 har jag samarbetat med konstnär Bino Nylund och sedan 2010 har vi i gänget ABSOLUT Glädje där det varit just glädjen vi vill sprida, för delad glädje är ju dubbel glädje!